Marit Björgen hakkab ärinaiseks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marit Björgen.
Marit Björgen. Foto: SCANPIX

Kuuekordne murdmaasuusatamise olümpiavõitja Marit Björgen pole veel ametlikult kinnitanud, kas ta jätkab kuni 2018. aasta Pyeongchangi olümpiamängudeni või viskab suusad sootuks varna. Küll on kindel, et 35aastane norralanna valmistub juba eluks pärast sportlaskarjääri.

Norra ajakiri Kapital teatas, et Björgen on registreerinud firma "Tiram Holding AS" (Tiram = Marit tagurpidi - toim), mis annab kirjelduse järgi inimestele nõu, kuidas treenida ja motivatsiooni leida. Lisaks on märgitud, et Tiram Holding investeerib kinnisvarasse.

Björgeni mänedžer Guri Hetland ei soovinud ajalehele VG kommenteerida, mis plaanid suusaässal täpselt firmaga on ja kas see võib mõjutada tema jätkamisotsust.

2013. aastal hinnati Björgeni varandust 3 miljonile eurole. Sellest ajast saati on ta raha muidugi juurde saanud, ainuüksi lõppenud hooajal teenis ta auhinnaraha ligi 350 000 eurot. 2013. aastal ostis ta koos oma elukaaslase, endise kahevõistleja, Fred Börre Lundbergiga Trondheimi 850 000 eurot maksva maja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles