Sulgpalli Euroopa karikaetapil Soomes eestlased veerandfinaali ei pääsenud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International.
Kati Tolmoff Euroopa karikaetapil Yonex Estonian International. Foto: Liis Treimann

Eile Vantaas lõppenud sulgpalli turniiril Finnish Open Eesti mängijad veerandfinaalidesse ei pääsenud.

Kati Tolmoff sai esimeses ringis võidu taanlanna Sandra-Maria Jenseni üle 21:16, 22:20. Teises ringis tuli vastaseks võistlusel esimesena asetatud Beatriz Corrales Hispaaniast, kes on maailmaedetabelis 27. kohal. Esimeses geimis ei saanud Tolmoff oma mängu käima ja kindel geimivõit läks hispaanlannale. Teises geimis juhtis omakorda Tolmoff. Otsustav kolmas geim kulges tasavägiselt, kuid viimased otsustavad punktid võitis Corrales ja kogu mängu 21:9, 17:21, 21:19. Tolmoff jäi jagama 9-16. kohta. Corrales tuli ka turniiri võitjaks, alistades finaalis Febby Angguni Indoneesiast.

Raul Mustal võistlus ei õnnestunud ning esimeses ringis tuli vastu võtta kaotus Artem Pochtarevilt Ukrainast 21:16, 21:19. «Seekord ei suutnud kahjuks hästi mängida. Kuid sellesse võistlusse ei saa kinni jääda ning tuleb järgmistel nädalatel keskenduda kuu aja pärast algava olümpia kvalifikatsiooni aastaks ettevalmistumisele,» lausu Must peale mängu.

Sulgpallis algab 2016. aasta Rio olümpiamängudeks kvalifitseerumine 1.mail. Kvalifikatsiooni periood kestab ühe aasta, mille järel selguvad OMile pääsejad maailmaedetabeli järjestuse alusel, kuhu arvesse läheb aasta jooksul kümme parimat tulemust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles