Fotod: Eesti motokaunitar võttis üle maailma parima motomehe sõidustiili

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud aastal Eesti parimaks naismotosportlaseks hinnatud Anastassia Kovalenko läheb hooaja esimesele võistlusele vastu uue sõidustiiliga.

Möödunud nädalal lõpetas ta Hispaanias Aragoni ringrajal esimesed hooajaeelsed testid, mis läksid tänu uuele sõidustiilile igati korda, vahendab ERR Sport.

«Nüüd ma hakkasin sõitma nii-öelda Marquezi (Marc Marquez on kahel viimasel aastal võidutsenud MotoGP sarjas) stiilis, kus küünarnukk on vastu asfalti. Nii saab kurve palju kiiremini võtta ilma et selleks peaks tsiklit liiga palju maha kallutama. Tänu sellele ringiajad muidugi paranesid ja kuna ma osalesin testidel kõige kiiremas rühmas, siis sain sõita väga kiirete poiste järel, tänu millele õppisin selgeks paremaid trajektoore ja ma usun, et olen esimeseks võistluseks valmis,» ütles Kovalenko ETV spordisaatele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles