Võrkpalli finaalseeria: rollid vahetusid ja kõik algab otsast

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Nõmmistu.
Taavi Nõmmistu. Foto: Kristjan Teedema

Kui avamäng Pärnu Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbanki vahel oli šokeerivalt ühepoolne, siis vähesed julgesid ennustada, et Eesti meistrivõistluste finaalseeria teinegi kohtumine kujuneb samasuguseks. Kaotaja ei võitnud taas geimigi, 3:0 võidu noppis aga Tartu. «Mäng ise ja (statistilised) numbrid väga kenad ei ole, aga finaal on finaal ja ilu siit palju ei leiagi. Dramaatika on nüüd jälle õhus ja ennustada, mis edasi saab, on väga keeruline,» ütles võitjate peatreener Andrei Ojamets.

Blokipunktid oli eelmise kohtumisega samuti kui peegelpilt – Tartu sai sulustamise teel 13, Pärnu vaid kolm punkti. Pärnus peetud kohtumises olid punktid olnud 11:4 Pärnule.

Meeskonna esituse võtab hästi kokku ka efektiivsuse näitaja: kui seeria avamängus jäi see Tartul koguni 18ga miinusesse, siis teises mängus oli juba 25. Pärnu vahetas seevastu avamängus saadud meeskondliku efektiivsuse näitaja 23 teises kohtumises miinus seitsme vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles