Litriga vastu pead saanud NHLi staar kaotas neljaks päevaks kõnevõime

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mats Zuccarello (keskel)
Mats Zuccarello (keskel) Foto: SCANPIX

Jäähokiliigas NHL New York Rangersi ridades mängiv Mats Zuccarello avaldas esmaspäevasel pressikonverentsil, et kaotas pärast Stanley karikasarja play-off’i avaringis litriga vastu pead saamist neljaks päevaks kõnevõime, tal tuvastati koljus mõra ning tal oli ajuverejooks.

Zuccarello sai vigastada 24. aprillil play-off’i avaringi viiendas mängus, kus Rangers alistas neljandat korda Pittsburgh Penguinsi ja võitis seeria 4:1. Esimesel perioodil tabas Zuccarello meeskonnakaaslase Ryan McDonaghi löök norralast õnnetult vastu pead, kuid tema vigastuse tõsidus avaldati alles eilsel pressikonverentsil, vahendab ERR Sport.

«Olin kolm päeva haiglas, mul oli põrutus ja ajus oli verd, see jättis oma jälje. Käin nüüd kõneteraapias ja mul läheb palju paremini, tunnen end paremini, aga neli päeva ei saanud ma sõnagi öelda,» avaldas Zuccarello.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles