Uruguay jalgpallikoondise staar sai hakkama piinliku prohmakaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edinson Cavani.
Edinson Cavani. Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise tuntud mängumees Edinson Cavani sai eile alanud Lõuna-Ameerika meistrivõistlustel ehk Copa Americal hakkama piinliku eksimusega, kui nimetas Jamaica koondist Aafrika meeskonnaks.

Uruguay mängib eile alanud Copa Americal ühes alagrupis Argentina, Paraguay ning Jamaicaga. Laupäeval kohtuvadki Uruguay ja Jamaica omavahel ning mängu eel jagas kommentaare Uruguay staar Edinson Cavani, kes kuulutas vastaste tiimi Aafrika meeskonnaks.

Klubileiba Pariisi Saint-Germainis teeniv Cavani teatas, et kõikide koondiste vastu on raske mängida, aga eriti «Aafrika tiimi vastu, sest me kõik teame, et nad keskenduvad füüsilisele tugevusele.»

Hiljem Cavani vabandas ja teatas, et ta võrdles Jamaica ja Aafrika meeskondade mängustiile ning leidis, et need on sarnased, kuid oma avalduses ei suutnud ta end selgelt väljendada ning nii nimetaski ekslikult tulevasi vastaseid Aafrika meeskonnaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles