Zenjov tehtud valikust: tahan end taas tunda ründajana

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (nr. 10) Eesti koondise särgis.
Sergei Zenjov (nr. 10) Eesti koondise särgis. Foto: SCANPIX

Senise välismaise profikarjääri Ukraina ja Venemaa kõrgliigades ning Inglismaa esiliigas veetnud Eesti jalgpallikoondise ründaja Sergei Zenjov tegi hiljuti mõneti ootamatu valiku, kui ta siirdus kaheks järgnevaks hooajaks pallima Aserbaidžaani pronksimeeskonda FK Qabala. Siiski tunnistab 26-aastane Zenjov, et raske klubihooaja järel vajas ta mängupaika, kus ta saaks end tunda taas täisväärtusliku ründajana.

Lõppenud hooaja esimeses pooles pallis Zenjov Inglismaal Blackpoolis, kus ta pidi kaaslaste esitustele peamiselt väljaku kõrvalt kaasa elama. Vaid kahel korral algkoosseisu kuulunud ründaja sai kokku väljakule kaheksas liigamängus. Talvel Torpeedosse siirdunud Zenjov teenis Venemaal Inglismaaga võrreldes ligi kolm korda rohkem mänguminuteid, kuid väravad jäid ikka löömata. Kahe klubi juures oli ühine ka see, et hooaja lõpuks langesid mõlemad astme võrra madalamale. Samamoodi ründaja enam jätkata ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles