Eesti võrkpallikoondis kohtub homme Poolaga

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis.
Eesti võrkpallikoondis. Foto: Jaanus Lensment

Reedel ja laupäeval kohtub Eesti võrkpalli rahvuskoondis Euroopa liigas valitseva maailmameistri Poolaga. Mõlemad meeskonnad on turniiri alustanud võidukalt, Eesti võitis nädal tagasi Makedooniat ja Poola oli üle Austriast.

«Vaadates kuidas meil õnnestusid mängud Makedooniaga, siis ma arvan, et me võime Poola vastu minna küllalt optimistlikult,» ütles Eesti koondise nurgaründaja Keith Pupart.

Tänaseks on selge, et uuel klubihooajal mängib Pupart koos nurgaründaja Robert Tähega Eesti koondise peatreeneri Gheorge Cretu käe all Poolas Lubini Cuprumi võrkpalliklubis. Samas klubis hakkavad mängima Poola koondisega Eestisse saabuvatest meestest Szymon Romać ning uuest hooajast klubiga liituv Wojciech Wlodarczyk. Cuprumi saavutas Cretu käe all ülitugevas Poola liigas eelmisel hooajal märkimisväärse 7. koha.

«Minu jaoks pole tähtis kes on vastane. Minu eesmärk on keskenduda oma mängule ja siis vaatame kui tugevad vastased tegelikult on,» kommenteeris Gheorge Cretu eelseisvaid mänge Euroopa liigas.

Eesti ja Poola on varem kohtunud viiel korral, millest Poola võitis esimesed neli. 2008. aastal peetud mäng on läinud aga Eesti võrkpalli ajalukku. Otsustava võiduga pääses Eesti rahvuskoondis esimest korda EM-finaalturniirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles