Grönholm välistas naasmise tippsporti

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Grönholm
Marcus Grönholm Foto: SCANPIX

Tuleval aastal autoralli MM-sarjas osalev Mini ei ole veel välja kuulutanud Kris Meeke kõrvale teist sõitjat. Vahepeal tiimiga seostatud Marcus Grönholm kinnitas, et ei kavatse Mini WRC roolis tagasitulekut teha.

Soome ajaleht Turun Sanomat uuris varsti 43-aastaseks saava Grönholmi käest, mida mees on mõelnud ja millise otsuse ta on teinud.

«Ma ei tee kindlasti comeback'i. Korraks tundus see mõte ahvatlev, tulla taas tagasi ja võidu sõita. Siiski sain asja enda jaoks selgeks ja niipalju ma seda ka ei taha, et taas WRC sarjaga liituda. Selliseid mõtteid olen mõelnud ja see on minu aus ja otsene vastus. Olen juba korra otsuse vastu võtnud, et lõpetan aktiivse karjääri ja ausalt öeldes ei tundu see eriti hea mõttena seda taas jätkata. Rallisõit on väga lahe, kuid elus on ka muud toredat,» ütles Grönholm, vahendab ruudulipp.ee.

Siiski hoitakse Grönholmi sõnul talle ust Prodrive’is lahti.

«See on õige, et David Richards tahtis mind meeskonda, auto ise tundus testides hea olevat, küll sellest korralik projekt tuleb,» arvas Grönholm, kelle sõnul ei saa Minil lihtne olema. «Esimene aasta kulub kindlasti peaasjalikult täiustamisele ja testimisele. Ford ja Citroën on hetkel kindlasti eest ära, vaatamata sellele, et ka neil tulevad uued autod. Kuid nende kasuks räägib see, et uute mudelitega on väga palju testitööd tehtud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles