Poksimaailmas planeeritakse uut supermatši, seekord Mayweatheri osaluseta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manny Pacquiao (paremal) koos Hiina korvpallistaari Yao Mingiga.
Manny Pacquiao (paremal) koos Hiina korvpallistaari Yao Mingiga. Foto: SCANPIX

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather jr teatas hiljuti, et ta kohtub oma järgmises poksimatšis suhtleiselt tundmatu Andre Bertoga. Kohtumine leiab aset 12. septembril, kuid samal ajal plaanivad Mayweatheri suurimad rivaalid minna hoopis omavahel vastamisi.

Pikka aega sahistati, et Mayweather poksib järgmisena Suurbritannia esindaja Amir Khaniga, kuid ameeriklane otsustas sellest duellist loobuda. Nüüd võib aga teoks saada paremuselt järgmine asi ehk Khani duell Manny Pacquiaoga, kirjutab The Telegraph.

Pacquiao paraneb parasjagu veel õlavigastusest, kuid tema agendi Bob Arumi sõnul alustatakse juba sel nädalal läbirääkimisi Pacquiao ja Khani võimaliku matši osas, mis peaks aset leidma järgmisel aastal.

«Noormees nimega Khan on Manny Pacquiao suunas mitmel korral sõna võtnud. Ma võib Khani ja Pacquiao matši ära korraldada,» teatas Arum.

Tõenäoliselt saaks sellest duellist läbi aegade üks rahakamaid poksimatše ning Arumi sõnul leiab duell aset kusagil Araabia poolsaarel.

Amir Khan. Foto: Amir Khan
Amir Khan. Foto: Amir Khan Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles