Penaltidraama jättis Eesti eliitseltskonnast välja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu rannas toimunud rannajalgpalli Euroliiga superfinaal lõppes Eesti koondise jaoks dramaatiliselt, kui B-divisjoni finaalis tuli penaltiseeria järel tunnistada Rumeenia paremust. Kohtumise võitja pääses järgmiseks aastaks A-divisjoni ehk Euroopa kaheksa parema koondise hulka.

Pingeline normaalaeg lõppes 6:6 viigiga ning viimasel kolmandikul sai vastase tõukamise eest punase kaardi Eesti väravavaht Markus Lukk, kes alagrupiturniiril lõi koguni kuus väravat. Sama intsidendiga seoses saadeti riietusruumi ka rumeenlane Raj Carauleanu. Kohtumise järel Lukk kommentaare jagada ei soovinud.

Peatreener Rando Rand oli pärast mängu üsna löödud olekuga, kuid tunnistas, et tegelikult tegid eestlased kõva turniiri, teenides alagrupis kolm võitu. «Vastane oli täna kõva, võitles hingega ja pani kogu emotsiooni sellesse mängu. Päris mängu lõpus oleksime pidanud ise targemini mängima,» arutles Rand.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles