Müügile tuleb piiratud kogus pileteid jalgpallikoondise mängudele Hispaania ja Türgiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise treening.
Eesti jalgpallikoondise treening. Foto: Artur Sadovski

Alates homsest, 15. septembrist on Piletilevis müügil piiratud arv üksikpileteid Eesti jalgpallikoondise 2010. aasta MM-valikmängudele Euroopa meistri Hispaania ja EM-poolfinalisti Türgiga.

Üksikpileteid müüakse küljetribüünile (Eesti – Hispaania mängule hinnaga 500 krooni, Eesti – Türgi mängule hinnaga 400 krooni), otsatribüünile (hinnaga 300 krooni) ning Lõuna tribüüni lisatribüünile (hinnaga 300 krooni).

Lisaks on võimalik soetada ka VIP-pileteid, mille hind on 1000 krooni. VIP piletite kohad asuvad Põhja tribüüni keskmisel tasandil (read 6 – 10) ning sisaldavad lisaks mängupiletile ka auto parkimise võimalust (parklapääsmeid mängudel Hispaania ja Türgiga eraldi ei müüda), VIP buffeed ning VIP kohvikust alkoholi ostmise võimalust.

Eesti – Hispaania kohtumine toimub Tallinnas A. Le Coq Arenal laupäeval 11. oktoobril kell 21.45 ning Eesti – Türgi matš kolmapäeval 15. oktoobril kell 21.30 samuti A. Le Coq Arenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles