Uustulnuka karm ebaõnn: kolm põhimängijat said ühesuguse ränga vigastuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Callum Wilson (vasakul) vigastas põlvesidemeid mängus Stoke'iga.
Callum Wilson (vasakul) vigastas põlvesidemeid mängus Stoke'iga. Foto: SCANPIX

Öeldakse, et välk ei löö kaks korda samasse kohta ja enamasti peab see ka paika. Vahel võib aga juhtuda, et ebatõenäoline asi leiab aset koguni kolm korda järjest. Seda sai oma nahal tunda tänavu esmakordselt Inglismaa jalgpalli kõrgliigasse tõusnud Bournemouthi meeskond, kes kaotas lühikese aja jooksul samasuguse vigastuse tõttu pikaks ajaks kolm põhimeest.

Suvel klubi rekordsumma ehk 8 miljoni naela eest Bournemouthiga liitunud Tyrone Mings sai debüütmängus Leicesteri vastu platsil olla kõigest kuus minutit, kui rebestas põlvesidemeid. Samas kohtumises tegi põlvesidemetele liiga teinegi suvel ostetud mees, ääreründaja Max Gradel, kelle mängupausi pikkust hinnatakse poolele aastale. Mings aga ei tule sel hooajal ilmselt enam üldse väljakule.

Kolmanda hoobi sai Bournemouth nädalavahetusel peetud mängus Stoke Cityga, kus põlvesidemeid rebestas nende esiründaja Callum Wilson. Eelmisel hooajal Inglismaa esiliigas 20 väravat löönud ja klubi liiga võiduni vedanud Wilson on tänavugi juba löönud ühe kübaratriki ja saanud kokku seitsme mänguga kirja viis tabamust. Nüüd peab aga ka Wilson pidama vähemalt poole aasta pikkuse mängupausi.

«Callum on sedasorti mees, kes ei anna tagasilöökide puhul alla. Olen kindel, et ta pöörab selle pikas plaanis positiivseks kogemuseks. Niisugused juhtumid annavad teistele mängijatele võimaluse esile kerkida ning kõigile näidata, mida nad suudavad,» jäi Bournemouthi peatreener Eddie Howe Wilsoni vigastust kommenteerides siiski optimistlikuks.

Mings postitas pärast Wilsoniga juhtunut Twitterisse lühikese sõnavõtu, kus võttis toimuva kokku tähekombinatsiooniga AFCB ehk «veel üks f*cking põlveside Bournemouthis», lisades: «Usun siiski poistesse sajaprotsendiliselt, me saame hakkama.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles