Aganits võidumängu järel: selliste hetkede nimel tasub sporti teha

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Horvaatia kohtumine, Andri Aganits keskel.
Eesti - Horvaatia kohtumine, Andri Aganits keskel. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondis võitis täna EMil 3:0 Horvaatiat ja pääses 12 parema hulka. Temporündaja Andri Aganits tunnistas, et selliste hetkede nimel tasub pingutada, Ardo Kreek kiitis eestlaste head algust ja Keith Pupart

«Oluline mäng ja võit ka, selliste hetkede nimel tasub teha sporti,» ütles tempomees, kes sai muu hulgas hakkama mitme serviässaga. Ta lööb seejuures teatavasti planeerivat servi. «Algusest peale olime arvestanud, et see on see mäng, mis otsustab. Kahest esimesest saime oma õppetunnid ära, neis jäime algul hätta, täna surusime nad kohe ära, neil läks iga hetkega ainult raskemaks ja raskemaks.»

Tempomees lisas, et talle selline mängude järjekord sobis. «Kindlasti parim variant. Eelmisel hooajal Itaalias mängides oli mul itaallastega palju tögamist, et küll me neile siin EMil paneme. Endal oli kohe avamängus positiivne adrenaliin sees, aga keerulisem oleks olnud kui Horvaatia oleks esimene olnud,» lisas Aganits.

Ardo Kreek omakorda leidis tänase mängu järel, et otsustavaks sai Eesti hea algus. «Alguses saime hästi minema, nad lootsid ilmselt, et me nii kõvasti ei tule peale. Murdsime nad kohe maha ja kolmandas geimis juba vormistamise küsimus. Tegime oma ära,» võttis Kreek alagrupimängud kokku. «Miinimumeesmärk on täidetud ja see on nüüd käes. Meeskond mängis superhästi. Loodan, et suudame hea emotsiooni ka järgmisele mängule kaasa võtta. Raske saab olema, aga magus oleks võita, kuigi raske on,» lisas temporündaja.

Keith Pupart lisas omalt poolt, et vaikselt hakkab väsimus meestesse pugema, kuid sellest end heidutada ei lasta. «Kui kaks päeva järjest oled 2:8 taha jäänud, siis millalgi peab ju õppima ka. Täna kõik asjad toimisid, kõik mehed said ülesannetega hakkama,» sõnas nurgaründaja Keith Pupart. «Kolmas päev on puhtalt tahtejõu pealt, väsimus või mitte, kogu aeg täiega ja tuleb nagu tuleb.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles