Varrak Ühisliiga kaotusest: nii suure arvu pallikaotustega ei jõua kuhugi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak.
Alar Varrak. Foto: Tairo Lutter

KORVPALL. Pärast korvpalli Ühisliiga esimest mängu tõdes Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak, et kui meeskond teeb palju pallikaotusi, on raske võite oodata. Paraku said pallikaotused – kalevlased patustasid 20 korda – saatuslikuks ka teises kohtumises Saraatovi Avtodoriga. Kalev kaotas 60:68.

«Kaitses töötasime küll väga hästi, aga nii suure arvu pallikaotustega ei jõua kuhugi,» sõnas Varrak. «Kaitses saime vastaste liidrid hästi kinni ja seda kuni mängu lõpuni. Kahes esimeses kohtumises viskas Avtodor keskmiselt 90 punkti, meie vastu ainult 68.»

Rünnakul polnud Kalevi asjad kaugeltki nii head. Hoos oli 16 punkti visanud Gregor Arbet, kuid Varrakule valmistas meelehärmi, et meeskonnakaaslastest ei suutnud keegi teine esile kerkida. Samas valmistas peatreenerile heameelt, et meeskonnas jaguneb mängukoormus kaheksa-üheksa mehe vahel võrdselt.

«Treenerina see meeldib mulle. Mänguaega võrdselt jagades ei tule suuri ärakukkumisi,» märkis Varrak. «Juba teist hooaega järjest on meeskonnas väga hea õhkkond, kuid oluline on saada ka mõni võit, muidu tekivad pinged.»

Eesti meistriliigas alistas mulluse pronksiseeria kordusetenduses Rapla Avis kodusaalis Rakvere Tarva 92:86. Indrek Kajupank ja William Antonio panustasid Rapla heaks võrdselt 23 punkti. Tarvale tõi Reinis Strupovics 19 punkti. Tallinna Kalev alistas võõrsil Pärnu Sadama 93:88. Võitjate suurim korvikütt oli Johnny Berhanemeskel 27 punktiga. Pärnu poolele tõi Andrew Warren 21 punkti.

KAST

Korvpall

Ühisliiga

Saraatovi Avtodor – Kalev/Cramo 68:60

Kalev: Arbet 16, Keedus 8, Freimanis 7, Raley-Ross 6, Veideman 6, Killingsworth 6, Dorbek 5, Boone 4, 13 lp, Sokk 2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles