Visnapuu: poolikud asjad mind ei rõõmusta

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki peatreener Indrek Visnapuu
Rocki peatreener Indrek Visnapuu Foto: Sille Annuk

Kuigi Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas Eesti meistriliigas kodus Kalev/Cramo 72:71, ei tundnud Rocki peatreener Indrek Visnapuu ülevoolavat rõõmu.

Tartlaste juhendaja positiivse emotsiooni rikkus teine poolaeg, kui paari minutiga anti esimesel poolajal saavutatud soliidne edu käest. «Mäng oli võitluslik ja võit magus, kuid midagi jääb kripeldama – ma ei oska poolikutest asjadest rõõmu tunda,» sõnas Visnapuu. «Ma ei saa aru, miks me anname esimesel poolajal 20 minutiga tehtud töö paari minutiga käest ära.»

Rocki üks liidreid Janar Talts kinnitas, et platsil olles ei lasknud keegi end lõdvaks, vastane oskas lihtsalt oma olukorrad hästi ära kasutada. «Mõnikord lihtsalt juhtub nii, et vastane tuleb lõpus järgi,» nentis ta.

Kalev/Cramo peatreener Aivar Kuusmaa hinnangul tuldi kaotusseisust peaaegu välja täna agressiivsusele. «Esimesel poolajal lasime tartlasel kergelt üle tulla ja tänu sellele said nad palli korvi alla toimetada. Teisel poolajal tegutsesime agressiivselt ja lõhkusime nende ees ja tagaliini vahelise sideme ära,» selgitas ta.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles