Pärnu alistas Tartu, lätlased olid seekord võidumehed

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu peatreener Oliver Lüütsepp ja Pärnu juhendaja Avo Keel (paremal).
Tartu peatreener Oliver Lüütsepp ja Pärnu juhendaja Avo Keel (paremal). Foto: Margus Ansu

VÕRKPALL. Kaks Eesti klubi mängisid hooaja esimestele medalitele: Pärnu Võrkpalliklubi ja Tartu Bigbank osalesid Riias Balti liiga superkarika turniiril. Omavahel mindi kokku poolfinaalis, kus pärnakad said 3:1 võidu ja pääsesid finaali. Seal kaotati 1:3 Jelgava Biolarsile. Tartu pidi pronksikohtumises tunnistama RTU 3:2 paremust.

Pärnu jäi finaalis 0:2 kaotusseisu ja suutis võita vaid ühe geimi. Peatreener Avo Keel tunnistas, et finaalis õiget minekut ei leitudki. «Finaalis lätlaste vastu ei hakanud hargnema kuskilt, polnud neid mehi, kes oleksid seda asja vedanud. Servivigade ja muude vigade arv oli liiga suur ja Jelgava on piisavalt hea meeskond ning kasutas selle ära,» sõnas Keel, lisades, et poolfinaal tartlastega õnnestus paremini.

Pärnus on sel hooajal ka üks leegionär, lätlane Aleksandrs Avdejevs, kellega Keel üldiselt rahul on. «Finaalis ta oma paremat mängu ei näidanud, võtsin ta vahepeal välja, siis proovisin uuesti, aga ei läinud hästi. Ent üldiselt on ta meeskonnale oluline täiendus,» kinnitas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles