Jagri klubi ei leia Venemaal oma mängu

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaromir Jagr.
Jaromir Jagr. Foto: Reuters / Scanpix
Venemaa Superliiga baasil käivitatud Kontinentaalses Jäähokiliigas ei suuda oma mängu leida Omski Avangard, kes esmaspäeval kaotas kodus 3:6 Tšeljabinski Traktorile.

Avangardi kasuks viskas kolmanda kolmandiku alguses arvulisest ülekaalust sel hooajal oma teise värava tšehh Jaromir Jagr, viigistades seisu 3:3-le, vahendab ERR Sport.

Järjekordse võidu teenis tabelisse Riia Dinamo, kes oli kodus 4:1 parem Nižni Novgorodi Torpeedost. Läti klubi kaks tabamust kanti liiga suurima väravaküti Marcel Hossa nimele.

Kogu liiga parim meeskond on Jaroslavli Lokomotiiv, kel kuue mänguga kogutud 15 punkti. Teine on Riia Dinamo 14 silmaga, kuid lätlastel on ka kaks kohtumist rohkem peetud. Valitseval Venemaa meistril Ufaa Salavat Julajevil on koos 13 ja Avangardil vaid 6 punkti.

Kontinentaalses Jäähokiliigas osaleb tänavu 24 meeskonda, kellest 21 on Venemaalt, üks Lätist, Valgevenest(Minski Dinamo) ning Kasahstanist (Astana Barõs).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles