Video: Tänaku hea ralli lõpetas väike viga kiiruslegendis

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Rallisõitjad Ott Tänak ja Raigo Mõlder kihutasid Kataloonia MM-rallil kolmandal kohal, kui tegid kiiruslegendis vea ja sõitsid vasaku esinurgaga vastu teepiiret. Tugev kokkupõrge rebis eestlaste Fordil esiratta alt ja jätkamine ei olnud enam võimalik.

Videost on lisaks võimalik näha ka Tänaku tiimikaaslase Elfyn Evansi katkestamist ning laupäeval kaheksast kiiruskatsest viis võitnud Sebastien Ogieri teekonda järjekordse rallivõidu suunas. Prantslase lähimad jälitajad on tiimikaaslased Jari-Matti Latvala ja Andreas Mikkelsen.

«Lõpuks maksis kätte üks legendis tehtud viga. Üks halb märge ühes kurvis, kui kokku oli sel kiiruskatsel 26 km kurve. See märge oli liiga optimistlik ning sõitsime vastu piiret ja kaotasime ratta. Homme näitame, milleks oleme võimelised. Täna (eile - toim) oli meil pinge peal, kuid homme (täna - toim) saame pingevabalt sõita. Tahan lihtsalt leida õige rütmi ning liigseid riske võtmata asfalti tundma õppida,» lausus superralli süsteemis uuesti rajale tulev Tänak eile pärast eksimust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles