15-aastane Norra jalgpallur liitub Manchester Unitediga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United
Manchester United Foto: SCANPIX

Norra meedia teatel on 15-aastane jalgpallur Mats Møller Dæhli lähedal lepingule Inglismaa suurklubi Manchester Unitediga.

Väidetavalt juhtis Manchester Unitedi tähelepanu noorele norralasele tema kaasmaalane, Manchester Unitedi legend Ole Gunnar Solskjær.

Kui kõik läheb plaanipäraselt, peaksid praegu Norra klubi Stabæki ridadesse kuuluv Dæhli ja Manchester United Dagbladeti andmetel kontrahti sõlmima lähipäevil.

Sellisel juhul peaks klubis mitmel korral testimisel käinud poolkaitsja Dæhli ManU-ga liituma 2011. aasta 1. veebruaril. Esmalt asuks Dæhli mõistagi mängima ManU noorteakadeemias.

Suvel tegi Dæhli debüüdi Norra kuni 15-aastaste koondises, kaks nädalat tagasi mängis ta koos koondisega turniiril Prantsusmaal, kus Norra kaotas küll napilt kõik mängud, ent Dæhli nimetati turniiri parimaks mängijaks.

Stabæk pole kinnitanud ega ümber lükanud, kas nende klubis palliv imelaps siirdub Inglismaale, aga klubi peatreener Pal Berg rääkis Norra ajalehtedele, et Dæhli on erakordselt andekas ja suurepärase tehnikaga mängija. Dæhli kuulub Stabæki noortemeeskonda, ent on korduvalt treeninud ka põhimeeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles