Emotsionaalne Vettel: Schumacher on sõber, kes peaks praegu siin olema

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (vasakul) ja Sebastian Vettel tähistavad 2011. aasta Meistrite võidusõidu võitu
Michael Schumacher (vasakul) ja Sebastian Vettel tähistavad 2011. aasta Meistrite võidusõidu võitu Foto: SCANPIX

Nädalavahetusel Londonis toimunud Meistrite võidusõidul individuaalses arvestuses võitjaks kroonitud Sebastian Vettel pühendas karika Michael Schumacherile. Kuuel korral järjest tõi Vetteli ja Schumacheri duo võidu Saksamaale, kuid pärast viimase peatraumat on võidud läinud Põhjamaadesse (Norra/Taani segatiim) ja Inglismaale.

«Väga kahju, et Michael ei saa täna siin meiega olla. See on kõigi jaoks raske,» rääkis Vettel pärast võidukarika saamist. «Me teame, et ta jätkab võitlemist, me teame, et tema olukord pole hea, kuid soovime talle kõike parimat. Ka meil on raske, sest peaaegu kõik siin viibivad inimesed tunnevad Michaelit isiklikult. Kõige tähtsam on see, et Michael on meie hea sõber, sõber, kes peaks praegu siin olema.»

Schumacher sai 2013. aasta viimastel päevadel suusamäel kukkudes sedavõrd tõsise peatrauma, et oli mitu kuud kunstlikus koomas. Veidi enam kui aasta eest pääses ta lõpuks kodusele ravile, kuid tema tegeliku olukorra kohta on meedial vähe informatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles