Keerulisse seisu sattunud Østberg näppas konkurendilt kaardilugeja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Østberg.
Mads Østberg. Foto: SCANPIX

Kui paar päeva tagasi selgus, et uueks hooajaks autoralli MM-sarjas Fordiga liitunud Mads Østberg peab endale otsima uue kaardilugeja, siis nüüdseks on norralane abimehe leidnud. Üllatuslikult on selleks Ola Floene, kes luges seni kaarti Volkswagenil sõitvale Andreas Mikkelsenile.

«Tunnistan ausalt, et kui Jonas Andersson mulle teatas, et võttis vastu pakkumise Pontus Tidemandi ja Andreas Mikkelseni karjääri suunavalt EVEN Managementilt, istusin paariks minutiks maha,» kirjeldas Østberg oma kodulehel asjade käiku. «Seejärel koostasime aga koos tiimiga kiire nimekirja Jonase võimalikest asendajatest. Õnneks tekkis kohe mitu varianti ja kaks neist liitusid minuga Monte Carlo testiks (Ilka Minor ja Tidemandi senine kaardilugeja Emil Axelsson - toim). Üles kerkis ka Ole Floene nimi, sest ta vastas kõikidele nõudmistele. Seetõttu on mul väga hea meel teatada, et sõlmisime täna koostöölepingu. See on pikaajaline,» teatas Østberg.

«Olen uhke tulemuste üle, mille koos Andreasega saavutasime,» lisas Floene. «Aga koostöö temaga oleks jätkunud veel vaid ühe aasta võrra. Ma pole nõus tipptasemel nii kiirelt karjääri lõpetama ja Mads on tppsõitja, kes pole saanud viimastel aastatel parimas autos istuda. Tahaksin tulla maailmameistriks ja usun, et selleks on mul tuleval aastal suuremad võimalused Madsiga, mitte Andreasega,» märkis Floene.

Seega peab endale uut kaardilugejat otsima hakkama hoopis Mikkelsen. Andersson jätkab Tidemandi kõrval WRC2 sarjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles