Sander Puri Hõbepallist: oleks saanud isegi natuke paremini

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hõbepalli auhinna üleandmine Beer Gardenis. Hõbepalli võitis sel korral Sander Puri.
Hõbepalli auhinna üleandmine Beer Gardenis. Hõbepalli võitis sel korral Sander Puri. Foto: Albert Truuväärt

Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi valis lõppenud koondiseaasta ilusaimaks väravaks Sander Puri tabamuse Saint Kitts ja Nevise vastu. Puri tunnistas auhinna võitmise järel, et tegemist on kindlasti tema karjääri ühe ilusama tabamusega, kuid natuke jäi ka parandamisruumi.

«Ega ma enne kindel ei olnud, et võidan, kuna ilusaid väravaid oli teisigi,» tunnistas Puri. «Kui oleksin suutnud palli täpselt ristnurka keerutada, siis oleks ehk isegi veelgi parem olnud. Aga tuli ilusti välja küll.»

«Kunagi sai Soome karikasarja poolfinaalis ka ilus värav löödud, kuid seda ei ole paljud näinud. Seega võib öelda, et Hõbepalli toonud tabamus on üks ilusamaid küll,» lisas Puri.

Eelmisel aastal Iirimaa kõrgliigas Sligo Roversi ridades pallinud poolkaitsja on praegu uue tööandja otsinguil ning loodab peagi ka lepinguni jõuda.

«Praegu ei ole kuhugi midagi alla kirjutanud. Seega on seis lahtine. Loodan, et mõne aja pärast on asjad paigas. Läbirääkimiste tasandil on võimalused olemas,» tunnistas Puri, kes märkis, et huvilisi on nii Iirimaalt kui ka mujalt. «Võib olla on valikuvariantide võimalus natuke suurem. Kõik variandid on praegu võimalikud.»

Homme istub Puri juba lennukisse ja alustab koos Eesti koondise teekonda Abu Dhabisse, kus kolmapäeval kohtutakse Rootsiga. «Rootsi ei ole lihtne vastane, kuid ikka võiks võitu oodata. Aasta alguses ei ole kindlasti mängupilt veel nii ilus, aga tuleb kihvt reis ja mäng hea vastase vastu,» sõnas poolkaitsja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles