Karjäär jätkub? Usain Bolt andis tuleviku kohta põneva vihje

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt 200 meetri jooksu kullaga.
Usain Bolt 200 meetri jooksu kullaga. Foto: SCANPIX

100 ja 200 meetri sprindi maailmarekordimees Usain Bolt ütles Jamaica televisoonile antud intervjuus, et tema karjäär ei pruugigi lõppeda pärast 2017. aastal Londonis peetavat MMi, nagu nägi ette algne plaan.

«Mu treener (Glen Mills - toim) ütleb, et ma suudaks hästi esineda isegi 2020. aasta olümpial. Aga ma ei hakka ütlema, mida teen. Treener ütleb, et ma peaks (oma võimalikust karjääri lõpust) vähem rääkima. Seega teen need kaks aastat ära ja eks siis näeb, mis juhtub,» vahendas maailma kiireima mehe sõnu AFP.

«Minu tingimus on see, et tahan lõpetada tipus olles. 32-, 33-, 34-aastaselt kiirelt jooksmine nõuab väga palju tööd, aga kui ma tunnen, et suudan seda teha, siis kindlasti proovin,» lisas praegu veel 29-aastane Bolt.

Selle hooaja põhieesmärk on jamaikalase jaoks loomulikult Rio de Janeiro olümpiamängud. Enim erutab teda potentsiaalne 200 meetri finaal. «Tahan olla esimene mees, kes jookseb alla 19 sekundi. See oleks kergejõustikus täiesti uus tase,» sõnas Bolt, kelle praegune maailmarekord on 19,19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles