Maret Ani kodusel turniiril ei mängi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maret Ani
Maret Ani Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel Eesti teise numbri staatuses olnud Maret Ani neljapäeval Tallinnas algaval tennise aastalõpu-Mastersil kaasa ei tee.


Ani vigastas mais rannet ja teatas augusti lõpus, et teeb vigastusest taastumiseks kuuekuulise võistluspausi.

Koduse aastalõputurniiri peakorraldaja Riho Kallus lootis, et Ani saab Tallinnas siiski mängida, ent nüüdseks on selge, et maailma edetabelis 432. kohale langenud Anit Tondi tennisekeskuses peetaval turniiril väljakul ei näe.

«Ta ei jää kõrvale mitte randmevigastuse tõttu, vaid sellepärast, et pole saanud terviseprobleemide tõttu harjutada,» selgitas Ani ema Mari Ani, detailidesse laskumata.

Esimest korda peetaval naiste Mastersil osalevad seega vigastusest taastuv Eesti esireket Kaia Kanepi, kahel viimasel aastal Eesti meistri tiitli võitnud 14-aastane Anett Kontaveit ning Fed Cupi naiskonda kuuluvad Margit Rüütel ja Anett Schutting. Naised mängivad turniirisüsteemis kõik omavahel läbi, pidades iga päev ühe kohtumise.

Mehi osaleb turniiril kaheksa ja nad jagatakse kahte alagruppi. Kalluse sõnul selgusid osalejad Eesti edetabeli järgi. Lisaks esinumber Jürgen Zoppile mängivad Vladimir Ivanov, Märten Tamla, Priit Pihl, Jaan Kononov, Morten Ritslaid, Markus Kerner ja Daniil Proskura.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles