Pärnu Sadama peatreener: võitudest erilisse eufooriasse ei tasu sattuda

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiko Rannula.
Heiko Rannula. Foto: Margus Ansu

Pärnu Sadam oli eile Eesti korvpalli meistriliigas 73:57 üle TTÜ korvpalliklubist. Pärnakad on koduses meistriliigas teeninud nüüd kolm järjestikust võitu, kuid peatreeneri Heiko Rannula sõnul ei tasu sellest eufooriasse sattuda. 

«Ütleme nii, et selle aastanumbri sees oli tegu kaitses esimese mänguga, millega rahule jäin. Kohtumise alguses olime pisut hajevil, aga ärkasime, saime ette ja kontrollisime mängu. Ning nagu ma ütlesin, kaitse osas pole mul täna etteheiteid pole,» sõnas Pärnu meeskonna peatreener Heiko Rannula Basket.ee vahendusel.

«Tegu oli küll kolmanda järjestikuse võiduga, kuid oleme need kõik saanud kodus, nii et erilisse eufooriasse ei tasu sattuda,» lisas ta. «Teisalt tundub, et asjad liiguvad paremuse suunas. Uued mehed, kellena ma siikohal nimetaks ära siiski Järveläineni ja Mark Dorrise, on tasapisi aina paremini meeskonda sisse sulandunud ning meeskonnamäng on paremini klappima saanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles