Martin Loo võitis Kreekas kaks võidusõitu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Loo.
Martin Loo. Foto: Erakogu

Kreekas Salamina saarel toimunud maastikurataste UCI C1 ja C3 kategooria ühepäevasõidud võitis mõlemal päeval maastikurattur Martin Loo. 

Laupäeval edestas Loo teisele kohale jäänud venelast Anton Sintsovi kuue sekundiga. Kolmandaks jäi kreeklane Dimitrios Antoniadis, kes jäi Loole alla 17 sekundiga.

Pühapäevasel sõidul edestas Loo teisele kohale jäänud kreeklast Dimitrios Antoniadist pooleteise minutiga. Kolmandale kohale tuli norralane Torjus Bern Hansen, kes kaotas Loole 2 minutit ja 95 sekundit.

«Mõlemad sõidud läksid suurepäraselt – kahest sõidust kaks võitu! Laupäevane sõit oli keerulisem ja konkurentsi rohkem, poolel võistlusmaal tekkis hea võimalus kontrarünnakuks ja kasutasin selle ära ning sain väikese vahe sisse. Aga konkurendid tegid koostööd kuni viimaste meetriteni ja edu finišis oli vaid kuus sekundit,» kommenteeris Loo. «Pühapäeval oli stardirivi küllaltki hõre ja eelkõige oli tarvis targalt sõita. Kõik läks kenasti ning võitsin ka viimase sõidu,» lisas ta.

Järgmiseks stardiks on eestlasel Absa Cape Epic, mis toimub 13.–20. märtsini Lõuna-Aafrika Vabariigis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles