Visnapuu: võõrsil Benfica käest saadud kaotus jääb kripeldama

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TÜ peatreener Indrek Visnapuu.
TÜ peatreener Indrek Visnapuu. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartu Rocki korvpallimeeskond lõpetas Eurochallenge’i turniiri 80:64 võiduga Lissaboni Benfica üle, kuid vaatamata sellele jäädi alagrupis kahe võidu ja nelja kaotusega viimaseks.

Kuna C-alagrupi teises kohtumises alistas Lukoili Academic varem lõppenud matšis koduväljakul 90:81 Lugano Basketi, siis Benfical polnudki viimasest kohtumisest võitu vaja ning kolme võidu ja kolme kaotusega pääses Portugali klubi järgmisesse ringi.

Alagrupi võidu tagas endale Lukoil. Lugano ja Rock kogusid mõlemad kaks võitu ja neli kaotust, kuid omavaheliste mängude korvide vahe jättis Rocki viimaseks. Kui mängudele tagasi vaadata, siis Rockile sai otsustavaks Benfica käest võõrsil saadud 74:80 kaotus. Võit selles mängus oleks Rocki viinud alagrupist edasi.

«Võõrsil toimunud mäng Benficaga jääb kripeldama, kuid tagantjärgi ei saa sinna midagi teha,» lisas Visnapuu.

Rocki poolel jäi tänasest kohtumisest kõrvale keskmängija Vallo Allingu, keda segas jalavalu. «See on selline kergem vigastus ning pikka pausi ei tule. Liigseid riske ei olnud mõtet võtta,» täpsustas Rocki juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles