Nõlvak ja Tiisaar tulevad rannaliivalt kodumeeskonnale appi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kusti Nõlvak.
Kusti Nõlvak. Foto: Tairo Lutter

Sügisest rannavollele keskendunud Kusti Nõlvak ja Mart Tiisaar panevad tossud tagasi jalga ja aitavad kodumeeskonda TTÜ-d Eesti meistrivõistluste veerandfinaalis.

«Nagu sügisel mainisime, võib tekkida kevadel täpselt selline aeg talvise ettevalmistuse ja tihedama suve hooaja vahel, kus on võimalus kodumeeskonda tähtsates mängudes aidata,» lausus Nõlvak. «Ajaliselt langeb see just hästi kokku, sest oleme lõpetamas füüsilist ettevalmistust ning on väikene auk, kus polegi otseselt kusagil kellegagi trenni teha,» lisas ta.

«See, kui paljudel mängudel me täpselt aidata saame, selgub varsti, kui saame teada, kas meid lastakse Katari võistlema või mitte. Rannavõrkpall on ikkagi põhitegevus ja TTÜ aitamine on heade juhuste kokkulangemine ning olgugi, et saalivõrkpalli isu pole kordagi tekkinud, on väga tore omasid aidata,» lausus Tiisaar.

TTÜ kohtub veerandfinaalis Tartu Bigbankiga, esimene kohtumine peetakse kolmapäeval Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles