Curry vigastus osutus kardetust kergemaks, aga mängupausist pääsu pole

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (paremal) möödumas Tony Parkerist.
Stephen Curry (paremal) möödumas Tony Parkerist. Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA tiitlikaitsja Golden State Warriorsi fännid hingasid eile mõnevõrra kergendatult, sest klubi liider ja õige pea teist aastat järjest NBA põhihooaja kõige väärtuslikumaks mängijaks valitava Stephen Curry põlvevigastus osutus kardetust kergemaks. Siiski peab mängujuht järgmise kahe nädala jooksul platsilt eemale jääma.

Curry'l tuvastatati uuringute tulemusena parema põlve sisemise külgsideme esimese astme nihestus. Warriorsi peamänedžer Bob Myers ütles NBA.com-ile, et kaks nädalalt on sellise vigastuse puhul keskmine taastumisaeg ja siis vaadatakse põlv uuesti üle ja otsustatakse, millal Curry väljakule naasta saab.

28-aastane Curry vigastas põlve pühapäeva hilisõhtul läänekonverentsi play-off'i esimese ringi seeria neljanda mängu avapoolaja viimastel sekunditel, kui libises higiga kokku saanud saalipõrandal ja kukkus.

Golden State juhib Houston Rocketsi vastu seeriat mängudega 3:1 ja teise ringi pääsemisega ei tohiks probleeme tekkida, aga seal tuleb vastu kas Los Angeles Clippers või Portland Trail Blazers. Nii peabki Warriors lootma, et see seeria kujuneks võimalikult pikaks, et Curry jääks eemale võimalikult vähestest kohtumistest.

Clippersi-Blazersi seeria neljas mängu võitis kodumeeskond Blazers 98:84 ja viigistas seisu 2:2 peale. Kolmandal veerandajal lahkus parema käe vigastuse tõttu platsilt Clippersi staarmängujuht Chris Paul, kellel tuvastati keskmise kämblaluu murd. Vigastuspausi eeldatav pikkus pole veel teada. Viis minutit enne lõppu läks longates pingile ka Clippersi teine täht Blake Griffin, kellele teeb endiselt muret reie nelipealihase venitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles