Klavanist saab Tallinna Kalevi uus president

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Tairo Lutter

Jalgpalliklubi Tallinna Kalev presidendiks saab Eesti jalgpallikoondise ja Bundesliga klubi FC Augsburg mängija Ragnar Klavan, kes vahetab sellel postil välja klubi ülesehitanud Raimo Nõu.

«Olen otsustanud peale mängijakarjääri lõppu jätkata jalgpalli juures ja jalgpalliklubi Tallinna Kalev tegevuse korraldamine pakub selleks suurepärase väljakutse. Minu eriline huvi on noortetöö, millele soovin toetada konkurentsivõimelise esindusmeeskonna. Kalev on ajaloo ja traditsioonidega spordiorganisatsioon ja on au saada võimalus tegutsemiseks Kalevi märgi all,» rääkis Klavan pressiteate vahendusel.  «Ma pole meie pere esimene kalevlane - mu isa juhtis omal ajal viis aastat Kalevi Viljandi rajoonikomitee tegevust ja plaanin kindlasti tema kogemusi kasutada.»

Raimo Nõu hinnangul on Klavan antud positsioonile õige inimene. «Ragnar saab juhtida tugevatel juurtel seisva jalgpalliklubi ja ma usun, et ta teeb seda tööd samasuguse kire ja pühendumusega nagu mina ja teised kalevlased seda aastaid tegime. Soovin Ragnarile selleks jõudu ja vastupidavust. Ühtlasi tänan kõiki, kes osalesid klubi taasloomisel ja on löönud kaasa klubi ülesehitamisel.»

Koos Raimo Nõuga astuvad kõikidest Jalgpalliklubi Tallinna Kalev ja Jalgpalliklubi Tallinna Kalevi Jalgpallikool juhtorganitest tagasi alates septembrist 2013 sinna määratud EJL-iga seotud inimesed.

Ühtlasi nimetati Raimo Nõu jalgpalliklubi Tallinna Kalev aupresidendiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles