Hea uudis: Taaramäe ei pea end Girol tiimikaaslase jaoks ohverdama

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Margus Ansu

Eesti profirattur Rein Taaramäe, kes eile õhtul kirjutas, et peab kestval Giro d'Italia velotuuril end tõenäoliselt meeskonnakaaslase Ilnuri Zakarini heaks ohverdama, jagas häid uudiseid, et sai tiimijuhtidelt siiski vastupidise käsu.

Eilse kuuenda etapi järel kirjutas Taaramäe Facebookis, et kuna Zakarin liigub temast kiiremini, siis ilmselt tuleb tal enda ambitsioonid maha suruda ning meeskonnakaaslast aidata.

Õhtul hiljem lisas eestlasest Katjuša rattur aga teisegi postituse, kus teatas, et õnneks siiski nii pole. «Hea uudis. Täna õhtul rääkisin tiimi juhtidega, hetkel saan veel oma sõitu teha ja end Zakarini jaoks ohverdama ei pea, lausa nõuti enda ambitsioonidele keakendumist. Edasised otsused tehakse sõidu käigus,» seisis Taaramäe postituses.

Kuue etapi järel on Zakarin kolmandal kohal, Taaramäe omakorda 14. Girot juhib Team Giant-Alpecini sõitja Tom Dumoulin. Lisaks Taaramäele on Girol osalemas ka Astana sõitja Tanel Kangert, kes hoiab 24. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles