ManU teeb kunagi tasuta minema lastud staarist maailma kalleima jalgpalluri?

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Pogba.
Paul Pogba. Foto: SCANPIX

23-aastane Prantsusmaa jalgpallikoondise poolkaitsja Paul Pogba lahkus neli aastat tagasi Manchester Unitedist tasuta Torino Juventusesse, kuid nüüd on mees ette võtmas vastupidist teekonda, kuid sel korral 120 miljoni euro eest. Selle summaga tõuseks Pogba läbi aegade kõige kallimaks jalgpalluriks.

ManU on viimasel ajal teinud mitu säravat tehingut ning klubiga on hiljuti liitunud Zlatan Ibrahimovic ning Henrik Mkhitaryan, kes on mõlemad Mino Raiola kliendid. Lisaks esindab Raiola teatavasti ka Pogba huve.

Küllaltki usaldusväärne Sky Sports kirjutabki, et ManU tegevdirektor Ed Woodeard on alustanud juba läbirääkimisi Pogba palkamiseks. Väljaande teatel hakkaks poolkaitsja Manchesteris teenima umbes 350 000 eurot nädalas. Samas on Prantsusmaa koondislase leer andnud teada, et enne EM-finaalturniiri lõppu ei allkirjastata ühtegi lepingut.

Pogba allkirja nimel käib aga tihe rebimine ning Sky Sportsi Hispaania jalgpalli eksperdi Guillem Balague sõnul ei ole enda viimast sõna öelnud ka Madridi Real. Reali peatreener Zinedine Zidane ja president Florentino Perez usuvad mõlemad, et Pogba soovib tulla just Madridi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles