Galerii: kärbitud tiibadega korvpallikoondis alustas treeninguid

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna alustas Tondil Golden Clubis ühistreeninguid Eesti korvpallikoondis, kes valmistub 31. augustil algavaks 2017. aasta EMi kvalifikatsiooniturniiriks.

Võrreldes paljude varasemate aastatega on koondise koosseis üpris hõre. Puudu on kapten Kristjan Kangur, Janar Talts, Joosep Toome, Tanel Sokk, Gert Dorbek ja Rauno Nurger.

Kontrollmänge on plaanis 11, neist esimene peetakse 6. augustil Saku suurhallis Kosovoga. 8. augustil võõrustatakse Saksamaad ja siis ootab ees kaks välisturniiri. 12.-14. augustini kohtutakse Rumeenias Ungari, Bulgaaria ja kodumeeskonnaga, 19.-21. augustil mängitakse Küprosel lisaks saareriigi esindusele ka Armeenia ja Katariga. 24.-26. augustini toimub Tallinnas traditsiooniline Nelja rahvuse karikaturniir, kus vastasteks on Iisrael, Ukraina ja seni veel teadmata Aasia võiskond.

2017. aasta EMi valikturniiril kohtutakse Valgevene, Poola ja Portugaliga.

Koondise kandidaadid:

Mängujuhid: Sten-Timmu Sokk, Martin Dorbek, Rait-Riivo Laane
Viskavad tagamängijad-väikesed ääred: Rain Veideman, Tanel Kurbas, Gregor Arbet, Martin Paasoja, Jaan Puidet
Eesliin: Siim-Sander Vene, Erik Keedus, Timo Eichfuss, Indrek Kajupank, Joonas Järveläinen, Toomas Raadik, Rain Raadik, Kristjan Kitsing, Reinar Hallik

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles