Kreeka klubi tuli Tallinna vaid üheksa mängijaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kreeka võrkpallimeeskond Patrase EA.
Kreeka võrkpallimeeskond Patrase EA. Foto: CEV

Täna võrkpalli Challenge Cupi veerandfinaali avamängus Tallinna Selveriga kohtuv Kreeka klubi Patrase EA saabus Eestisse kõigest üheksa palluriga.

Leegionäridest kuulub nimekirja kaks brasiillast: diagonaalründaja Pedro Dornellas (30 a, 194 cm) ja nurgaründaja Ferreira Da Silva Daivison (30, 202, Brasiilia).

Portugali temporündaja Frederico Siqueira jäi koju vigastuse tõttu, Postimehele teadmata põhjustel ei tulnud siia ka hiljuti klubiga liitunud Brasiilia nurgaründaja Andre Werner Santana Gonzalez.

Eile õhtul pärast 11 tundi väldanud reisi Tallinna jõudnud Patrase peatreener Georgios Christopoulos ütles enne väljalendu Ateenast klubi koduleheküljele antud intervjuus: «Meil seisab ees raske mäng tugeva Tallinna klubi vastu. Meeskonnal on pikk reisipäev ja paar mängijat on vigastatud, kuid loodan sellegipoolest poolfinaali jõuda.»

Postimees teeb kell 19.45 algavast kohtumisest ka otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles