Venemaa ajakirjanik kiitis Kalev/Cramo värske täienduse liitumist Eesti klubiga (2)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

VTB Ühisliiga kodulehele kirjutav Venemaa ajakirjanik Dmitri Kolinov kiitis Moskva CSKA klubi otsust saata tulevikulootuseks peetav mängujuht Aleksander Gavrilov laenule Eesti meisterklubisse BC Kalev/Cramo.

«Objektiivselt vaadates poleks Gavrilov suutnud sel hooajal CSKA-s piisavalt mänguaega teenida, sest tema ees oleks Nando De Colo, Miloš Teodosic, Aaron Jackson ja Dmitri Kulagin. Seetõttu on tema välja laenamine teisele VTB liigas mängivale klubile arukas otsus,» vahendas ERR Sport Kolinovi arvamust VTB kodulehelt.

Ajakirjanik toob lähiminevikust välja ka kolm sarnast juhtumit, kus Aleksei Šved, Nikita Kurbanov ning Anton Ponkrašov ei suutnud CSKA-s esialgu pildile pääseda, kuid mängisid ennast laenul olles Euroopa korvpalli tippu.

«Raske on leida Gavrilovile huvitavamat klubi kui Kalev/Cramo. Meeskonnas pole suuri staare ning neile pole meedia poolt nii suuri eesmärke peale pandud,» arvas Kolinov.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles