Selgus Londoni olümpiamängude ajakava

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter võitis Pekingi olümpiamängudel meeste kettaheites kuldmedali ning on ka Londoni olümpiamängudel tõenäoliselt eestlaste üks suuremaid medalilootusi.
Gerd Kanter võitis Pekingi olümpiamängudel meeste kettaheites kuldmedali ning on ka Londoni olümpiamängudel tõenäoliselt eestlaste üks suuremaid medalilootusi. Foto: CARLOS BARRIA/REUTERS

2012. aasta Londoni olümpiamängudeni on veel aega, kuid võistluste korraldajad tegid teatavaks võistluste ajakava ning lisaks avaldati ka võistluste piletite hinnad.

Olümpiamängude avatseremoonia on kavas teatavasti 27. juulil. Esimene võistlusala peetakse aga juba 25. juulil, kui tehakse algust naiste jalgpalliturniiriga. Teatavasti on sarnaselt käitutud ka varem.

Eesti spordipublikule huvi pakkuvatest aladest on meeste kettaheite finaal kavas 7. augustil (eelvõistlus 5. augustil), naiste kaugushüppe finaal 8. augustil (eelvõistlus 6. augustil) ning meeste kümnevõistlus 8. ja 9. augustil.

Meeste paarisaerulise kahepaadi finaal on kavas 2. augustil, meeste jalgratta grupisõit 29. juulil ning eraldistart 1. augustil.

Meile varasemalt edu toonud vehklemise individuaalvõistlus on naistele kavas 30. juulil ning meestele 1. augustil. Judo raskekaalus jagatakse medaleid 3. augustil. Naiste tenniseturniiriga tehakse algust 28. juulil ning finaal peetakse 5. augustil.

Täpsemalt saab ajakavadega tutuvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles