Infoneti meistriks aidanud poolkaitsja jätkab Lasnamäel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Tumasjan koos Eesti meistrikarikaga.
Sergei Tumasjan koos Eesti meistrikarikaga. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallimeistriks tulnud Tallinna Infonet teatas, et sõlmis kahe-aastase lepingupikenduse poolkaitsja Sergei Tumasjaniga.

Varem mitmes Venemaa klubis pallinud Armeenia päritolu Venemaa jalgpallur mängis Infonetis tänavu teist hooaega. Aasta algus jäi tal raske põlvevigastuse tõttu vahele, kuid seda olulisem oli tema mänguvormi tõusmine hooaja lõppfaasis.

«Läbirääkimised klubiga möödusid väga sujuvalt, sest mul on juhtkonnaga kujunenud head suhted. Kuna see on minu jaoks väga tähtis, mängis see minu jaoks suurt rolli. Me kõik teame, et head suhted on eduka töö valemiks,» ütles 26-aastane Tumasjan Infoneti koduleheküljele.

«Infonetti jäämine on minu jaoks väga suur rõõm. Mulle meeldib see, et siin klubis valitseb kodune õhkkond: alustades presidendist ja lõpetades pealtvaatajatega. Iga klubiga seotud inimene toetab oma meeskonda kogu südamega – vaid sel viisil võib jõuda maksimaalsete tulemusteni! Mu eesmärgid ja sihid on samuti maksimaalsed: tahan areneda ise, anda endast kõik võitude saavutamiseks ja seejuures aidata kaasa klubi arengule,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles