Soome ajaleht: Litmanen on lähedal Nõmme Kaljuga liitumisele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari Litmanen.
Jari Litmanen. Foto: SCANPIX

Soome ajaleht Iltalehti kirjutab, et Soome jalgpallilegend Jari Litmanen võib oma karjääri jätkata Eesti klubis Nõmme Kalju.

«Jari on minu sõber ning me oleme pidevalt kontaktis,» sõnas Kalju president Kuno Tehva Iltalehtile. «Usun, et Jari Litmaneni sugusest legendaarsest mehest on paljud huvitatud. Nende seas ka Nõmme Kalju.»

Eelmisel talvel harjutas Litmanen mäletatavasti koos Kaljuga ning nüüd on Kalju uksed samuti mehele avatud. «Oleme kokku leppinud, et ta on igal ajal oodatud,» lisas Tehva, kes on Tallinnas Litmaneni naabriks.

Ka Tallinna Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson tunnistas, et Eestisse mängima tuleku korral liituks Litmanen Kaljuga. «Kui ta otsustab Eestis jätkata, siis minu teada teeb ta seda Nõmme Kaljus,» rääkis Hoholov-Simson.

Viimati kuulus Litmanen Soome meeskonna FC Lahti ridadesse. Oma karjääri jooksul on ta esindanud selliseid suurklubisid nagu Amsterdami Ajax, FC Barcelona, Liverpool, Hansa Rostock ja Fulham.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles