Barcelona tiitlilootused said järjekordse löögi

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez päästis Barcelona kaotusest, kuid viigiga anti ära väärtuslikke punkte tabelis.
Luis Suarez päästis Barcelona kaotusest, kuid viigiga anti ära väärtuslikke punkte tabelis. Foto: CRISTINA QUICLER/Scanpix

Hispaania jalgpalli kõrgliiga pühapäeva esimeses kohtumises pidi taaskord pettununa platsilt lahkuma tiitlikaitsja Barcelona, kes pääses Real Betisi vastu kaotusest alles 90. minutil.

Kodumeeskonna viis juhtima veerand tundi enne puhkepausi Alex Alegria, kasutades ära nurgalöögi järel tekkinud segaduse. Külalised päästis piinlikust kaotusest Luis Suarez, kes pääses 90. minutil Lionel Messi hea söödu järel Adaniga silmitsi ning realiseeris külmavereliselt hea olukorra, vahendas Soccernet.ee. Nii lõppes mäng seisuga 1:1.

Kuigi hetkel lahutab Barcelonat liidermeeskond Real Madridist vaid üks punkt, siis pealinna meeskonnal on koguni kaks mängu vähem peetud. Zinedine Zidane'i hoolealused võõrustavad täna õhtul Real Sociedadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles