Juunioride maailmameister Kulinitš läheb esimest profimatši võitma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ellis Kulinitš
Ellis Kulinitš Foto: AFP / Scanpix


Eelmisel aastal taipoksi juunioride maailmameistriks kroonitud võitleja Ellis Kulinitš (Garant) teeb laupäevasel Fight Night'il 16-aastaselt oma esimese profimatši. Eesti taipoksi tulevikulootuse vastu astub Leedu võitlejanimega Tauras. Leedukas peidab end salapärase nime ning luureandmed puuduvad suuresti ka Kulinitšil endal.

«Taurase kohta ma tean seda, et ta on Leedust ning ta ei ole mulle mingi kingitus. Tuleb raske matš,» arvas Kulinitš.

Läinud aastal WACO organisatsioonis taipoksi juunioride maailmameistriks kroonitud Kulinitš võitis 2010. aastal ka teisegi kirka medali, kui teenis IFMA Euroopa meistrivõistlustel  pronksi.

Kuu aja pärast 17-aastaseks saava noormehe karjäär on olnud muljetavaldav, lisaks maailma tasemel esinemisele taipoksis, tuli ta veebruaris hõbedale Eesti meistrivõistlustel klassikalises poksis, kui võitis kolmest matšist kaks. 35 peetud matšist on ta ringist võitjana lahkunud 30 korral, kümme vastast on langenud temaga võideldes nokaudi tagajärjel.
 

«Trenni teen ma praegu kaks korda päevas, millele lisanduvad basseinitreeningud ning kergejõustik,“ lausus Kulinitš kelle selle aasta eesmärgiks on tulla aprillis Türgis IFMA Euroopa meistriks taipoksis ning IFMA maailmameistriks augustis Usbekistanis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles