Kullamäe: miks oleks need mängud pidanud ühepoolsed olema?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas.
Gert Kullamäe (keskel) oma hoolealuseid juhendamas. Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallimeistrivõistlustel lõppesid tänavu kõik neli veerandfinaalseeriat skooriga 3:0. Viimasena tagas koha poolfinaali Tartu Ülikool, kes alistas TLÜ/Kalevi. Tartlaste juhendaja Gert Kullamäe leidis, et soosikud siiski vastastest väga suurelt üle ei olnud.

«Miks oleks need mängud pidanud ühepoolsed olema? Olen ikka öelnud, et sel hooajal on liigas satsid tegelikult väga ühtlasel tasemel. Ei olnud midagi lihtsat oodatagi,» rääkis Kullamäe kohtumise järel.

Kui Tartu alistas täna vastase 74:56, siis eelnevates mängudes oldi paremad 94:68 ja 76:72.

«Täna olid meil realiseerimisega suured probleemid, korvialuste lihtsate visete ning vabavisetega. Kaitses see-eest tehti väga korralik partii, selles osas poiste ees müts maha. Hea, et vastaste liidrid kinni saime – (Kristo) Saage ning (Djordje) Dzeletovici. Ehkki selle arvelt, et neile keskendusime, said jälle mõned muud natuke paremini viskele, ei teinud nad meile kindlasti sellist kahju.»

Poolfinaalseeriale Rapla Avis Utilitasega läheb Kullamäe vastu realistlikult: «Ei lähe sealgi midagi kergemaks. Peame võtma rahulikult ning omad ettevalmistused tegema. Mängijate profiilid ja meeskond tervikuna on meile ju teada, nüüd peab oma lihtsalt ära tegema.»

Teises poolfinaalis kohtuvad omavahel BC Kalev/Cramo – Pärnu Sadam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles