Tänavusel MM-kuningal pole puhkamiseks aega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarjei Bø.
Tarjei Bø. Foto: SCANPIX

Kuigi hooaeg on sisuliselt juba läbi, tunnistas laskesuusatamise MK-sarjas üldarvestuses esikoha teeninud norralane Tarjei Bø, et tal pole puhkamiseks aega.

Eile võistles Bø Gelsenkirchenis laskesuusatamise show-võistlusel ning paljude osalejate jaoks oli just see hooaja viimaseks võistluseks, ent Bød ootavad veel ees Norra meistrivõistlused, erinevad kutsetega võistlused, rohkem sponsoriüritused ja palju muud, kirjutab Biathlon-online.

«Karussell keerleb edasi, puhkamiseks pole üldse aega,» tunnistas tänavuse hooaja komeet Bø. «Esmalt Norra meistrivõistlused, siis lähen koos tiimiga suuski testima ja seejärel ootavad mind ees kutsetega võistlused Moskvas ja Kamtšatkal. Millal ma lõpuks puhata saan, on praegu raske öelda.»

Bø oli lõppenud hooajal üks vähestest, kes kõikidel võistlustel kaasa tegi. Tänavusel MMil võitis Bø kolm kuldmedalit ja kaks pronksi, olles MMi edukaim meeslaskesuusataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles