Tartu pikendas kehvast hooajast olenemata peatreeneriga lepingut

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpalliklubide noorim peatreener Oliver Lüütsepp naases Prantsusmaalt rahuliku südamega, sest nägi, et treeningute ülesehituses Eesti ja Prantsusmaa klubidel suurt vahet pole.
Eesti võrkpalliklubide noorim peatreener Oliver Lüütsepp naases Prantsusmaalt rahuliku südamega, sest nägi, et treeningute ülesehituses Eesti ja Prantsusmaa klubidel suurt vahet pole. Foto: Kristjan Teedema

Eesti võrkpallimeistrivõistluste finaalis Tallinna Selverile alla jäänud Tartu Bigbanki peatreenerina jätkab ka tuleval hooajal Oliver Lüütsepp, ütles klubi juht Alari Jõesaar.

Sel hooajal Tartu ühtegi karikat võita ei suutnud, kuigi komplekteeritus oli korralik. Hooaja lõpu nurjas osalt põhiründaja Bradley Gunteri vigastus.

Kuigi varasemalt on Tartu klubis pärast ebaõnnestunud hooaega peatreenereid vahetatud üsna kiirelt, siis seekord bosside kannatus ei katkenud. 

«Ma olen ju kannatlik mees,» viskas Jõesaar kõigepealt nalja ja viitas varasemale mustrile. «Meil pole suurtoetaja Bigbanki osas kindlust rohkem kui üheks aastaks, mistõttu pikemat lepingut ei saaks teha,» sõnas Jõesaar aastase kontrahti kohta.

«Eks nüüd hakkavad Lüütsepp ja mänedžer Hendrik Rikand meeskonda üles ehitama ja mängijatega suhtlema,» lisas Jõesaar.

Lüütsepp ütles, et tegi otsuse võimaluse tekkides jätkata juba enne finaali.

«Kui pakutakse, siis muidugi tahan jätkata. Tuleb endale aru anda, et spordis ei õnnestu kõik alati nii nagu tahad,» ütles 30-aastane juhendaja, kelle jaoks lõppenud hooaeg oli peatreenerina teine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles