Pärnu Vaprus eemaldati karikavõistlustelt

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängimas Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus.
Mängimas Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus. Foto: Elmo Riig / Sakala
Eesti jalgpalli Meistriliiga klubi Pärnu Vaprus eemaldati mängukeelu all olnud mängija kasutamise tõttu karikavõistlustelt ning uue veerandfinalisti selgitavad omavahel Türi Ganvix ja FC Toompea.

Pärnu klubi mängija Maido Pakk tegi kaasa nii 1/16-finaali 9:0 võidumängus Ganvixi vastu kui ka 3:1 võidetud kaheksandikfinaalis Toompea vastu, kuigi kandis jalgpalliliidult saadud mängukeeldu.

See tõi kaasa mõlema kohtumise tulemuste tühistamise ning uue edasipääseja selgitavad omavahel hoopis Ganvix ja Toompea.

Teise ja kolmanda liiga klubide kohtumine toimub EJLi kodulehe teatel pühapäeval, 26. oktoobril kell 12:00 Türi linnastaadionil.

Kaheksa parema sekka on jõudnud ka teises liigas palliv Nõmme Kalju duubel, ülejäänud veerandfinalistid on Meistriliigast FC Levadia, FC Flora, Narva Trans, Nõmme Kalju, Sillamäe Kalev ja Tartu Maag Tammeka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles