Post siirdus Florast Norra kõrgliigasse

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Post
Sander Post Foto: Peeter Langovits

FC Flora ja Norra klubi Aalesunds FK sõlmisid lepingu, millega mullu Fjordidemaa kõrgliigas neljanda koha saanud klubi omandas FC Flora jalgpalluri Sander Posti mängijaõigused. Eestlastest mängib samas klubis ka paremkaitsja Enar Jääger.

Sander Post sõlmis Aalesundiga 3-aastase lepingu. Üleminekusumma Norra klubi palvel avaldamisele ei kuulu, kirjutab FC Flora koduelehekülg.

«Esimene kontakt võimaliku ülemineku osas oli 3-4 päeva tagasi, aga siis see edasi ei liikunud. Eile hilisõhtul andis Norra klubi teada, et nad ütlevad täna hommikul oma lõpliku vastuse ja see oli positiivne. Kell 11.55 saime üksikasjad kokku lepitud, kell 12.00 lõpetas Sander FC Floraga treeningu ja 13.35 väljuva lennuga läks mees juba Oslo poole teele. Praeguseks on kõik lepingud allkirjastatud ja üleminek vormistatud. Pole välistatud, et Sander teeb oma avamängu Norra liigas juba homme, mil Aalesund kohtub Oslos Valerengaga,» kommenteeris üleminekut FC Flora president Aivar Pohlak.

«Oleme muutnud klubi edu nimel mõnevõrra mängijate müümise strateegiat, muuhulgas peab ka hinnapiir olema piisavalt atraktiivne ja seda kõnealune üleminek ka oli. Nüüd jääb üle vaid rõõmustada, et konkurents Eesti koondise ründeliini kohtadele kasvab ja et Sander saab end proovile panna tugevamas liigas ning keegi noortest saab omakorda võimaluse klubi esindusmeeskonnas,» lõpetas Aivar Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles