Levadia sai kopsaka rahatrahvi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Levadia rõõmujoovastuses fännid.
Tallinna Levadia rõõmujoovastuses fännid. Foto: Eero Vabamägi

Jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon karistas FC Levadiat poolehoidjate käitumise tõttu 1400 euro suuruse rahatrahviga.

FC Levadia poolehoidjad kasutasid pürotehnikat eelneva kooskõlastuseta Premium liiga kohtumistel 12. mail Nõmme Kalju FC - FC Levadia ja 30. mail JK Narva Trans - FC Levadia. 12. mai kohtumisel ajasid poolehoidjad pürotehnika laengu ümber, mistõttu see kujutas tõsist ohtu kõrvalseisjatele ning kahjustas Hiiu staadioni kunstmurukatet. Poolehoidjate tegevuse tõttu tuli mäng lühiajaliselt katkestada.

Lisaks eelpool mainitule arvestas distsiplinaarkomisjon karistuse määramisel tõsiasja, et pürotehnika kooskõlastamata kasutamise näol on tegemist korduva rikkumisega, poolehoidjad käitusid provokatiivselt ning olid tarvitanud alkoholi.

Komisjon tugines juhtumi arutamisel videomaterjalile ning kirjalikele selgitustele, mille andsid mängu korraldusjuht, peakohtunik, Nõmme Kalju esindaja, FC Levadia esindaja, Premium liiga arendusjuht, politsei esindaja ja turvateenistuse esindaja.

Rahatrahvile lisaks tuleb FC Levadial hüvitada Hiiu staadionile tekitatud kahju summas kuni 710 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles