Hamilton: Bottas väärib Mercedeses kohta ka tulevikus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Valtteri Bottas (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images/Scanpix

Vormel 1 sarjas Mercedese meeskonnas sõitva Lewis Hamiltoni sõnul on tema praegune meeskonnakaaslane Valtteri Bottas näidanud end piisavalt heast küljest, et teha hõbenooltega kaasa ka järgmine hooaeg, ehkki praeguse seisuga kehtib soomlasel Mercedesega leping käimasoleva hooaja lõpuni.

«Ma arvan, et ta väärib oma kohta Mercedese perekonnas ning tal on õigus jääda siia veel pikaks ajaks,» ütles Hamilton. «Mercedes on üldises plaanis siiani ainus meeskond, mida mina tean, kes tõesti võtab enda all töötavad inimesed omaks. Eriti kehtib see sõitjate kohta, kes jäävad perekonnaliikmeteks kogu eluks,» lisas kolmekordne maailmameister.

«Ta (Valtteri Bottas – toim) teeb head tööd ning jätkab arenemist. Ta on alles esimest aastat meeskonnaga seotud ning juba võitnud ühe MM-etapi (Bottas triumfeeris Sotšis – toim) ja toonud üldse tiimile häid punkte,» sõnas Hamilton.

Briti sõnul on Bottas endaga kaasa toonud hea atmosfääri, mis on muutnud meeskonda ühtlasemalt tegutsema. «Valtteri energia aitab luua suurepärast harmooniat. Kindlasti võib öelda, et sel aastal on ta toonud meeskonda suurepärase energia, mida kõik armastavad ja hindavad. Meeskonnale meeldib, kui neil on kaks head sõitjat, keda nad saavad usaldada,» tõdes britt.

27-aastane Bottas liitus Mercedesega pärast seda, kui 2016. aasta maailmameister Nico Rosberg teatas üllatuslikult oma karjääri lõpetamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles