Grete Treier siirdus profiklubi juurde treenima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Treier
Grete Treier Foto: Giro d’Italia

Eesti parim naisrattur Grete Treier on seljaoperatsioonist taastunud ja alustas teisipäeval teekonda mehe Edgari, ema ja tütre Lisetega Toscanasse. Naiste profiklubi S.C. Michela Fanini Record Rox liider ja perekond jõudsid neljapäeval Itaaliasse viperusteta.

Paar nädalat tagasi tegid Gretele endiselt muret lihaspinged ja närvisurin. Pukil kergelt sõites tundis Eesti ainuke naisproff, kuidas selja vasak pool kisub. «Taastusravi käigus öeldi mulle, et vasak jalg on paremast pikem, võib-olla on pinged tingitud sellest,» rääkis Treier portaalile Rattaprofid.ee

Esimese kahe nädala jooksul naisproff ennast Toscanas võistlustel testima ei hakka, pigem kogub vaikselt kilomeetreid nii palju kui selg lubab.

«Klubi boss on õnnelik, et ma nüüd Itaaliasse tulin. Helistades küsis, millal võistlema saan hakata, aga ma arvan, et seda ei juhtu lähemal ajal. Kardan selja pärast, äkki läheb hullemaks ja parem esialgu karta kui kahetseda,» nentis Treier.

Siiani on Treier peale operatsiooni treeninguid valdavalt ujumise, kepikõnni ja pukisõiduga sisustanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles