Tänak mudarallist: ei midagi lihtsat

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Poola rallil.
Ott Tänak Poola rallil. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Kui ette ei tule mõnda ootamatut katkestamist, on Poola ralli esikolmik selgunud, sest Thierry Neuville, Ott Tänak ja Jari-Matti Latvala on avapäeva järel konkurentidest poole minutiga eest rebinud.

Kui kruusarallil sajab, on eelis eesstartijatel. Seda tõdemust sai korratud terve Poola ralli eelse nädala, sest kolmandana startinud Tänaku jaoks tähendanuks ennustatud vihm kõva boonust – tee puhastamise asemel saanuks ühena viimastest sõitjatest nautida korralikku pidamist, enne kui teed tõeliseks mülkaks muutuvad.

Kui taevaluugid lõpuks avanesid, osutus tõde veidi karmimaks. Kasud olid eesstartijatel paduvihmas sõites küll sees, aga seda enda närvide hinnaga: «Üritame nautida nii palju, kui sellise ilmaga on võimalik nautida. Tahaks juba kuiva, üsna ebamugav on,» nentis Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja pärast hommikust nelja kiiruskatset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles